top of page

Kundeudtalelser mm.

 

 

 

Klik her, for at se en åben og ærlig artikkel om mig, da jeg blev udvalgt til et passionportrait

En dag men MIG i centrum. Var igår på shoppetur med Maria Schøn Hansen/Stylementor og havde en fantastisk oplevelse. Inden vi mødtes havde Maria forberedt sig og fundet et helt stativ fyldt med tøj - kun til mig. Jeg blev udfordret på både farver og styles og jeg blev meget positivt overrasket. Jeg kunne jo bruge meget mere af det end lige først antaget. Maria er yderst kompetent og dygtig til at se hvad der passer til lige netop mig Samtidig formår hun at få en til at føle sig enormt godt tilpas i et prøverum. Jeg kom hjem med nogle virkelige gode ting, som alt kunne bruges på kryds og tværs og dermed giver mig op til flere sæt. TAK til Stylementor og Maria for en rigtig god oplevelse."

Betitina Bæk Kiefer (Personlig Shopping)

 

"Har været så heldig at have glæden af et meget afslappet men vildt indspirerende besøg af Maria. Der blev hevet masser af tøj ud af klædeskabet og Maria skabte MANGE forskellige looks til forskellige lejligheder. Bl.a. "mommy on the go", job samtaler forskellige steder, fest, hverdag mv. Alt foregik stille og roligt så man kunne følge medog lade sig inspirere af Marias kunnen. Der blev taget billeder af alle de looks der blev prøvet, så man kan gå tilbage og lade sig inspierer. Både neutralt, farvestrålende, klassisk, råt. Maria kommer rundt om det hele, og sørger for at have dig og din personlighed med hele vejen igennem. En skøn oplevelse der helt afgjort er værd at give sig selv, kæresten, datteren, veninden, moren.... Tak for en skøn oplavelse Maria"

Kat Høgh (Garderobetjek)

 

"Jeg følte mig simpelthen så lækker, Maria har gjort et helt ubeskriveligt stylle arbejde, og jeg har kun dyb taknemmelighed og rosende ord til hende. Hun talte mig op, mindede mig om at jeg er smuk ( på en dejlig måde) også diskede hun lige op med en halskæde af fjer, som jeg høstede komplimenter for hele aften. Siden jeg har født, har jeg ikke følt mig så smuk og lækker, men Maria fangede virkelig min essens, og fik alt det bedste frem i mit look, i mit humør og i min udstråling. Ingen fest uden Maria".

Anne Deppe/Blogger (Hår og Makeup inden Bloggers delight Award)

 

 


 

 

 

 

 

 

 

"Kære Maria, Nu har jeg læst din konklusion og det er bare så meget mig. Kan virkelig genkende mig selv i det du skriver og samtidig er det en øjenåbner for mig at læse det sort på hvidt. Det er virkelig noget jeg kan bruge fremadrettet, og jeg er rigtig glad for mit nye tøj. Havde de sorte bukser på idag, og jeg elsker dem. Af hjertet tak."

Cecilie Von Hirsch (Personlig shoppetur)

 

"Efter tidligere shoppingkatastrofer har jeg nu valgt at lade en proffisionel hjælpe mig. Maria hjalp med at finde noget tøj jeg selv synes var smart. Så kan man have sin mening omkring det tøj jeg har fået eller den vinterform jeg er kommet i, men jeg er sgu selv meget tilfreds". 

Kasper Hansen (Personlig Shoppetur)  Før og efter billed af Kasper Hansen

 

 

"Ej, hvor er det bare et fedt stykke papir (konklussion) du har lavet, Maria. Meget brugbart. Du er mega sej til dit arbejde. Jeg nævner dit navn alle steder, jeg kan komme til det. Bruger regnvejrsdagen på at gå modeshow i lejligheden i mit nye tøj"

Marie Veedfald (Personlig shoppetur)

 

bottom of page