top of page

MARIA SCHØN

...personen bag Stylementor

Jeg er certificeret som Stylecoach og stylist på Stylewise Academy hos den kendte stylist og Mastercoach Tini Owild. www.stylewise.dk Efterfølgende har jeg været i praktik hos Tini igennem en periode, og derefter arbejdet som selvstændig stylecoach og stylist: se gerne mit styling C.V under fanen: Arrangementer.

Derudover er jeg uddannet som makeup artist. Uddannet hos Anja Lauersen www.makeupartistuddannelsen.dk.

 

Samtidig har jeg taget kursus i resultatorienteret Coaching  & Kom-munikation hos det anerkendte firma Manning Inspire. Jeg har taget kurser i makeup igennem Maybelline og L´oreal, og har tidligere arbejdet i tøj butik i 5 år, men oprindelig er jeg finansuddannet. 

 

Min passion er at gøre en forskel for den enkelte person. Jeg har efterhånden haft mange kunder, og hver gang jeg har afsluttet en opgave, kan jeg se hvilken forskel jeg har gjort, og se den oprigtige glæde i kundens øjne. DET er den største glæde og tilfredshed mit arbejde kan give mig.

 

Jeg har altid haft flair for dette, og jeg er god til at sætte mig ind i kundens behov og ønsker. Jeg ser ofte nogle ting, som kunden ikke selv kan se. Jeg mestre i at se ud over min egen næse, og ser DIG, hvorpå jeg bringer det bedste frem ved dig og dit look. 

 

Dette er mit kald, og jeg brænder 100 % for det ♥

Nedenfor ses lidt af det, jeg laver indenfor hår og makeup:

 

bottom of page